Har du brug for en dygtig tømrer?

Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS går op i at levere et godt stykke arbejde hver gang!

Tømrerarbejde

 

Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS går op i at levere et godt stykke arbejde hver gang! Vi arbejder effektivt, men giver aldrig køb på detaljerne. Vi går til enhver opgave med grundighed og faglig ekspertise. Det er vigtigt for os, at vores kunder bliver glade og tilfredse med resultatet – og at de har følt sig godt behandlet, mens vi arbejdede hos dem. Det betyder også, at vi kommer til tiden og rydder pænt op efter os.
Hos Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS har vi valgt at specialisere os på nogle områder, hvor vi til gengæld har opnået særlig solid ekspertise. Det gælder især tagarbejde og isoleringsopgaver, som du kan læse meget mere om her på hjemmesiden.
Men fortvivl ikke! Vi laver også mange helt almindelige opgaver inden for tømrerfaget. Vi har blandt andet stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer, og vi bygger gerne carporte, træterrasser, mv. Du er altid velkommen til at ringe til os med din tømreropgave.
Virksomheden har hjemme i Otterup på Nordfyn, så vi dækker både Fyn, Sjælland og Trekantområdet. Vores kunder er hovedsageligt private boligejere, men vi har også erhvervskunder.Har du fået lyst til at høre mere om vores services inden for tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller ved at give os et kald på 28961610

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Rens og maling af tag.
  Almind Clausen Tømrer & Tagrens Aps har givet tilbud på rensning af tag og efterfølgende maling af samme.
  Almind Clausen Tømrer & Tagrens Aps har efterfølgende gennemført opgaven på basis af tilbud og alt har været perfekt.
  Almind Clausen Tømrer & Tagrens Aps har været meget omhyggelig og kvalitetsbevidst i hele processen og arbejdet er udført meget professionelt og i super god kvalitet.
  "

  Allan Harding

  "Maling af tag
  Jeg fik renset og malet mit eksisterende tagplade tag. Med et yderst tilfredsstillende resultat, selve processen var faktisk overraskende kort! Et par timer til rensning af taget, og en dags arbejde til to lag maling inklusiv tørre tid.."

  Lasse Chrone Hillbrandt

  "Rens og maling af tag.
  Vi har oplevet en kompetent, engageret og ordholdende håndværker. 
  Vores tag har fået det løft, som vi forventede. Samtidig finder vi priserne yderst fair.
  "

  Jens Devantier

  Ring 28 96 16 10